BIAN exam

De PMBOK Guide (Project Management Body of Knowledge) is een uitgebreid raamwerk dat een standaardset van terminologie, richtlijnen en best practices voor projectmanagement biedt. De gids omvat een breed scala aan projectmanagementprocessen, kennisgebieden en technieken en is een waardevolle bron voor individuen en organisaties die hun projectmanagementpraktijken willen verbeteren en succesvolle projectresultaten willen behalen.

PMBOK Guide

PMBOK Guide

Van Haren Group is uitgever van PMI. Wij faciliteren individuen en organisaties bij het leren en toepassen van de PMBOK Gids.

Wil je meer weten, lees “PMBOK® in 3 minuten”

Zet de volgende stap met PMBOK Guide
Vind de belangrijkste PMBOK Guide producten hier

PMI's PMBOK® Guide in een notendop

€ 21.26
Excl. Btw: € 19.50

A pocket companion to PMI’s PMBOK® Guide sixth Edition

€ 21.26
Excl. Btw: € 19.50
Gerelateerde methoden aan PMBOK Guide

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse (vakgerelateerde) nieuwsbrief en profiteer van e-books, HQ-content, kortingen en meer!

PMBOK Guide

Project Management Institute (PMI) is de toonaangevende beroepsvereniging voor projectmanagement en de autoriteit voor een groeiende wereldwijde gemeenschap van miljoenen projectprofessionals en individuen die projectmanagementvaardigheden gebruiken. Gezamenlijk creëren deze professionals en “changemakers” consistent betere resultaten voor bedrijven, gemeenschappen en de samenleving wereldwijd.

Begin aan een transformatieve reis van projectmeesterschap door u te verdiepen in de PMBOK Guide, waar u de essentiële kennis en strategieën zult ontdekken om door complexe situaties te navigeren, projectsucces te garanderen en uw expertise op het gebied van projectmanagement naar nieuwe hoogten te tillen.