ICB® 4 verwijst naar de International Competence Baseline versie 4. Het is een wereldwijd erkend raamwerk, ontwikkeld door de International Project Management Association (IPMA).

ICB® 4

The ICB® 4 methode

Van Haren Publishing is wereldwijd de exclusieve uitgever van de ICB® 4.

Wil je meer weten, lees ”ICB® in 3 minuten”

Zet de volgende stap met ICB® 4

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 – 4de herziene druk – IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

€ 80.61
Excl. Btw: € 73.95

IPMA-C op basis van ICB 4 Courseware - herziene druk

€ 93.52
Excl. Btw: € 85.80

IPMA-D op basis van ICB 4 Courseware - herziene druk

€ 93.52
Excl. Btw: € 85.80

IPMA-C based on ICB 4 Courseware

€ 93.52
Excl. Btw: € 85.80

IPMA-D based on ICB 4 Courseware

€ 93.52
Excl. Btw: € 85.80

Projectmanagement IPMA D Examenvoorbereiding

€ 43.55
Excl. Btw: € 39.95

Projectmanagement IPMA C Examenvoorbereiding

€ 49.00
Excl. Btw: € 44.95

Project Management by ICB4

€ 80.61
Excl. Btw: € 73.95
Gebruik de kracht van excellente projectmanagement met ICB® 4. Breid uw vaardigheden uit, verbreed uw horizon en stuw uw carrière naar nieuwe hoogten. Omarm het wereldwijd erkende raamwerk dat professionals in staat stelt succesvolle projecten af te leveren en een blijvende impact te hebben. Begin vandaag nog aan uw reis om een projectmanagementkampioen te worden en open deuren naar eindeloze mogelijkheden.

ICB4 Artikelen

Gerelateerde methoden aan ICB® 4

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op onze maandelijkse (onderwerp-gerelateerde) nieuwsbrief en profiteer van e-books, HQ-content, kortingen en meer!

 

Over IPMA

De International Project Management Association (IPMA) definiëren en beoordelen projectmanagementcompetenties. ICB® 4 biedt een uitgebreide set competenties, vaardigheden en kennisgebieden die nodig zijn voor effectief projectmanagement in verschillende industrieën en sectoren. Het dient als referentie voor projectmanagers en organisaties om hun projectmanagementcapaciteiten te beoordelen, te ontwikkelen en te verbeteren. Het ICB® 4 raamwerk omvat gebieden zoals projectleiderschap, technisch projectmanagement, strategisch en zakelijk management en persoonlijke effectiviteit, en biedt een holistische benadering van projectmanagementexcellentie.