ITIL®, wat staat voor Information Technology Infrastructure Library, is een algemeen goedgekeurd raamwerk voor IT-servicemanagement (ITSM) dat best practices en richtlijnen biedt voor het leveren van IT-services van hoge kwaliteit. ITIL richt zich op het afstemmen van IT-services op de behoeften van het bedrijf en het verbeteren van de algehele dienstverlening.

ITIL® 4

ITIL® Methode

Van Haren Group is uitgever en leverancier van cursusmateriaal en reseller van examens voor ITIL. Wij faciliteren individuen en organisaties bij het leren en toepassen van ITIL.

Wil je meer weten, lees “ITIL® in 3 minuten”

Zet de volgende stap met ITIL®
Vind hier de belangrijkste ITIL® 4 producten

ITIL® 4 Foundation Courseware - English

€ 39.24
Excl. Btw: € 36.00

ITIL® 4 Direct, Plan, Improve Glossary (DPI) Courseware

€ 111.18
Excl. Btw: € 102.00

ITIL® 4 Leader Digital and IT Strategy (DITS) Courseware

€ 111.18
Excl. Btw: € 102.00

ITIL® 4 Specialist Drive Stakeholder Value (DSV) Courseware

€ 111.18
Excl. Btw: € 102.00

ITIL® 4 Specialist – Create, Deliver & Support (CDS) Courseware

€ 111.18
Excl. Btw: € 102.00

ITIL® 4 – A Pocket Guide

€ 21.26
Excl. Btw: € 19.50
Gerelateerde methoden aan ITIL® 4

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze maandelijkse (vakgerelateerde) nieuwsbrief en profiteer van e-books, HQ-content, kortingen en nog veel meer!

Peoplecert

 • ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • M_o_R® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • MoP® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • MoV® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • MSP® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • P3O® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • P3M3® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • PRINCE2® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • PRINCE2 Agile® is een gedeponeerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • RESILIA™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.
 • Het swirl-logo is auteursrechtelijk beschermd door Axelos Limited.

Ontgrendel het potentieel van uw IT-organisatie en verhoog de servicekwaliteit door een duik te nemen in de wereld van ITIL, waar u de kennis en tools zult verwerven om IT-servicemanagement te optimaliseren, efficiëntie te stimuleren en uitzonderlijke waarde te leveren aan uw belanghebbenden.